Joulunaika Aurinkorannikolla



Kun on katsonut somessa muiden jouluun valmistautumista, on aina välillä ihan ihmeissään, että miten voi olla jo se aika vuodesta. Me oltiin eilenkin rannalla ja vaikka oli viileää ja vain yksi lapsista uskaltautui uimaan, oli silti ihan passeli sää olla bikineissä. Ihan tuli Suomen kesäsäät mieleen.

Täällä on kaupungilla kulkiessa kyllä jouluvalmistelut sattuneet silmään useammassakin paikassa. Moni liike koristelee jouluisasti ja ihan yhtä lailla täällä on joululahjat kaupoissa tyrkyllä ykköspaikoilla. 

Näyttävin joulukoristelu on varmaan kaupungille asetetut jouluvalot. Niitä tuntuu olevan kaikkialla. Malagassa suurimmat, joita ei vielä ainakaan olla käyty katsomassa. Ne sytytettiin perjantaina ensimmäisen kerran ja olishan siellä ollut Antonio Banderas niitä sytyttämässä, mutta arvelin sen ihmispaljouden olevan tälle osittain nepsyiselle lapsilaumalle vähän turhan suuri koettelemus. Käytiin sitten perjantaina Arroyo de la Mielissä, kun sinne oli muutakin asiaa ja nähtiin ilmeisesti paikallinen kuoro laulamassa tunteella joululauluja ja kierreltiin joulumyyjäisten kojuja. 



Arroyo de la Miel

Ostettiin ihan superherkullisen näköisiä kuivattuja hedelmiä ja kannatti. Jälleen oli myös lapsille järjestetty ohjelmaa ja Buddha-aukiolla oli kaikenlaista tekemistä. Mun kolmikko kävi osallistumassa limbokisaan, hyppimässä pomppulinnassa, kurkkasivat ambulanssiin ja kaksi pienempää kävivät istumassa poliisiautossa ja saivat huudattaa auton pillejä. 

Lauantaina suunnattiin kurkkaamaan Fuengirolan valoja ja Belén. Kyllähän Suomen versiot jää vähän auttamatta toiseksi näille. Ja käytiin vaan katsomassa osa, eli jää vielä koko joulukuulle iltakävelypuuhaa. 


Fuengirolan joulumyyjäiset valoisan aikaan


Ihan pieni yksityiskohta suuresta teoksesta







Jouluvalot appelsiinipuussa

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jo viikko Espanjaa

Vapaa-aikaa

Viimeistä viedään