Halloween ja Arroyo de la Miel

Käytiin tytön kanssa kahdestaan kiertelemässä Arroyo de la Mielissä. Vien vuorotellen lapsia yksin aina jonnekin ja tällä kertaa ajatuksissa oli ostaa lenkkarit, joita tyttö oli ihastellut jo kaupoissa. Ilta aika siestan jälkeen on vilkasta ja ihmisiä on paljon liikkeellä. Leikkipuisto oli täynnä lapsia, penkeillä istui vanhempaa väkeä pitkin kaupunkia ja kadut oli täynnä elämää.








Oli aika kivaa kierrellä kaupungin kauppoja, koska Suomessa tulee shoppailut  hoidettua isoissa kauppakeskuksissa, joissa puuha on aika tylsää. Me aika harvoin sitä edes tehdään, olen enemmän kirppisihminen ja siihen hintatasoonkin jo niin tottunut, että uuden ostaminen jää yleensä jo pelkästään hintojen takia. Pieniä putiikkeja kierrellessä kauniissa kaupungissa fiilis oli ihan toinen. Täältä kyllä löytyy halvalla vaikka mitä. Suurin osa on tunnetusti huonolaatuista, mutta kyllä täällä silti on hintataso halvempi, kuin Suomessa. Jopa opiskelijabudjetilla on voinut shoppailla jotain ja käydä tosi usein ulkona syömässä. Yksi lapsi on käytetty parturissa 12€:n hintaan, se tosin ei ollut nappivalinta parturin suhteen, mutta samaa tasoa on täällä muuallakin ja varmasti työn jälki on parempaa.


Halloweenia käytiin juhlistamassa Fuengirolassa järjestetyssä hyväntekeväisyystapahtumassa. Oli poniratsastusta, livemusaa, ruokaa, hienot koristelut, valokuvauspisteitä, puuhapisteitä, leivonnaismyyntiä ym. Tykkäsin kovasti, ettei lasten ja aikuisten juhlia ollut eritelty, vaan kaikki juhli hyvällä yhteishengellä ja juhlissa viihtyi vallan mainiosti koko perheen kanssa. Suomessa tähän taitaa olla vielä aiiiika pitkä matka.

















Törmättiin myös kadulle asti levinneisiin kotibileisiin, joissa kaikilla vierailla oli mainiot asut. siellä ne meidän kotikadulla nuoret tanssivat kadulla ja osa porukka oli asunnossa sisällä ikkunoiden ääressä tanssimassa. Hauskaa tuntui olevan ja pakko oli pyytää lupa kuvaan.


Meidän suosikki oli ehdottomasti Raid-pullo

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jo viikko Espanjaa

Vapaa-aikaa

Viimeistä viedään